Espace presse
FR NL

Beste bezoekers,

Om u in deze uitzonderlijke periode zo goed mogelijk te ontvangen danken wij u om tot nader order volgende richtlijnen te respecteren :

Laden in uitvoering ...
visuel café du musée

Heropening van het Museumcafé op donderdag 2 juli

Na bijna vier maanden sluiting zijn wij verheugd dat het museumcafé op donderdag 2 juli zijn deuren zal heropenen. Dit kan uitsluitend mits telefonische reservering via het nummer 071/43.58.10 van dinsdag tot zondag, van 10 uur tot 16.00 uur of, voor de bezoekers, bij aankomst aan het onthaal.

In functie van de beschikbaarheid zal u een tijdslot toegekend worden. Vermits het aantal plaatsen beperkt is kunnen wij spijtig genoeg niet alle vragen positief beantwoorden. Hiervoor danken wij u bij voorbaat voor uw begrip.

De ploeg van het museum heeft aandachtig gevolg gegeven aan de aanbevelingen van de regering wat de gezondheid betreft en heeft alles in het werk gesteld om u in de best mogelijke omstandigheden te onthalen. Wees ervan overtuigd dat het totaal van de aanbevelingen van het Nationaal Veiligheidscomité strikt zal gerespecteerd worden.

Hydro-alcoholische gel staat ter beschikking aan de ingang van het museum en op de toonbank van het café.

Aanbevelingen : betaling is enkel mogelijk via bancontact / het dragen van een mondmasker is verplicht bij het doorkruisen van het museum, bij het betalen aan de toonbank en bij het zich naar de toiletten begeven.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u alvast een aangenaam bezoek aan het museum.


COPYRIGHT © 2012 • DESIGNED BY WWW.MUSEEPHOTO.BE • ALL RIGHTS RESERVED