Boutique Nous soutenir

Publié le 18 nov. 2021

Covid Safe Ticket +

TOEPASSING VAN HET COVID SAFE TICKET + VERPLICHT MONDMASKER

Gevolg gevend aan de laatste richtlijnen van de regering (17/11/2021) is het Covid Safe Ticket verplicht voor elke persoon van 16 jaar en ouder die het Musée de la Photographie, de Bibliotheek en het Museumcafé wil bezoeken. Mondmasker is ook verplicht voor alles vanaf 6 jaar.

In deze voor iedereen moeilijke tijden zijn het onthaalpersoneel, de bewakingsagenten en het personeel van het Café ertoe gehouden de geldende regels toe te passen. Gelieve hoffelijk te zijn voor hen wanneer zij de Covidscan applicatie zullen gebruiken om na te gaan of u daadwerkelijk in het bezit bent van het CST  en wanneer zij de gegevens ervan zullen vergelijken met uw identiteitskaart.

Order :

• Aanbevolen reservering, voor een toegang met voorrang (www.museephoto.be of 071/43 58 10)
  • Mondmasker is ook verplicht voor alles vanaf 6 jaar
  • Covid Safe Ticket verplicht voor elke persoon van 16 jaar en ouder
  • Behoud de veilige afstand van 1m50 tot de andere bezoekers.
  • De boetiek is enkel toegankelijk bij het verlaten van het museum
  • Betaling bij voorkeur via elektronische weg
  • Enkel kleine handtassen worden toegelaten

Het Covid Scan Ticket is niet van toepassing voor :

• kinderen van 0 tot 15 jaar
  • de schoolactiviteiten extra muros (kleuter-, lager, middelbaar en hoger onderwijs, academies, jeugdcentra, naschoolse activiteiten). Het dragen van een mondmasker is dan wel verplicht voor de groepsleden vanaf 6 jaar ;
  • iedereen die enkel naar de Museumboetiek wil gaan (met verplicht mondmasker).

Wij danken u bij voorbaat voor het respecteren van deze verplichtingen.
Directie en voltallig personeel van het Museum.

Chargement en cours...
Réservation via la plateforme Elloha