Online shop Steun ons

Blijf geinformeerd

Wenst u per e-mail informatie te ontvangen over het museum (vernissages, tentoonstellingen, conferenties, vertoningen, cursussen, wedstrijden enz.)?

Vul dan hieronder uw gegevens in

Privacybeleid

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming nodigt het Musée de la Photographie u uit om kennis te maken met de volgende maatregelen, in overleg met zijn politiek van gegevensberscherming (zie confidentialiteitscharter):
De inlichtingen die verzameld werden op dit formulier en geregistreerd werden in een bestand gecomputeriseerd door het Musée de la Photographie, 11 avenue Paul Pastur, 6032 Mont-sur-Marchienne, voor de administratie en het beheer van zijn klanten en ook met de bedoeling u newsletters met de activiteiten en de diensten te sturen.
Zij worden bewaard tot de betrefte persoon hun deleten vraagt. Ze zijn voor de promotiedienst  bestemd en ze worden gebruikt door de informatiekdienst en door onze onderaannemer die de newsletters verzendt. Deze privégegevens worden om enigerlei reden aan een derde man nooit verkocht.
De hieronder velden dienen verplicht ingevuld. Indien deze inlichtingen niet worden verstrekt, kan het Musée de la Photographie niet ingaan op uw vraag om inschrijving.
Lijst van de verzamelde persoonlijke gegevens: naam, voornaam, e-mail.

Conform aan de reglementering voor de bescherming van gegevens van persoonlijke aard, hebt u toegang tot de informatie over uzelf, kunt u de gegevens corrigeren, recupereren of schrappen door u te richten tot het Musée de la Photographie op volgend postadres: 11 avenue Paul Pastur, 6032 Charleroi, of per e-mail op volgend adres: mpc.info@museephoto.be.

Recevoir l'ensemble de nos communications